Aubowan
We wensen jullie een lang leven. Dat is wat Aubowan betekend en ze gebruiken het hier als hallo, welkom en doei. Het eerste woordje wat we hier hebben geleerd!
De vliegreis was lang maar de moeite waard!
Suus werd helemaal wild in de taxi naar het huisje omdat ze doodsbang was het verkeer!
Die mensen hier rijden allemaal door elkaar en proberen altijd, maar dan ook altijd, in te halen!
De eerste dag regende het kei hard!
Een tropische bui alleen dan de hele dag door.
Dus we waren kleddernat geworden!
Gister was het wel oke weer en vandaag is het bloedheet!
Volle zon en blauwe lucht, goed insmeren dus!
We zijn net naar de ' Tempel of the Tooth' geweest en hebben daar op minder dan een meter van een olifant gestaan.
Gister tijdens de wandeling waren er enorme vleermuizen en we hebben ook al een paar apen gezien.
Spinnen en kakkerlakken nog niet, tenzij ze al dood waren.
Volgende week beginnen we met het programma en daarvoor gaan we net iets buiten Kandy op een school les geven in Engels.
We wonen dan bij een gastgezin en beleven de cultuur optimaal!
We hebben er zin in!
Het is hier nog niet zo makkelijk om een internetcafe te vinden dus ons volgende bericht kan nog even duren!
Zodra we er weer een tegen het lijf lopen komt de volgende up-date!
Suus en Sadja
Hallo Suus en Sadja.
Ja denk je mooi weer regent het de hele dag. Maar ik denk dat de temperatuur beter is dan hier.
En de 1e foto moet de de eerste zijn. Geniet van de cultuur en straks aan het werk.
Groetjes van Hans en Marjo.
Oh, dat klinkt heerlijk meiden! Wat leuk dat jullie naar een gastgezin gaan en lesgeven... Dat is heel anders als het plan toch? Hoe flexibel;)
Dat wordt de 'echte' cultuur opsnuiven, niks toeristen aanbod, gewoon het leven van alledag. Te gek!!!
Heel veel plezier, ook in de warme regen:)
Knuffel Pauline
Hey Suus en Sadja,
De 1e mooie ervaringen zijn binnen!
Gelukkig nog niet oog in oog gestaan met spinnen of andere griezelige beestjes...
Aubowan en x van Rijk
aubowan Sadja en Suus,
leuk en overzichtelijk verslag waarbij je meteen een beeld krijgt waarin wat jullie ervaringen zijn.
En die spinnen en kakkerlakken? Daar zijn jullie toch niet bang voor als jullie op een meter van zo'n reusachtige olifant hebben gestaan? hahaha. knuffel van opi en mij. HOUDOE en dat is Branbants voor: tot ziens. gniffeldegniffel. Geniet met volle teugen van alles en groetjes voor Suus.